Kiváló minőségű konyhai eszközök
Ausztráliában fejlesztve
 
"Ahogy a régi mondás tartja: 'A MINŐSÉGÉRT fizetsz és a MINŐSÉG kiállja az idő próbáját'  " - Justin Chellis, Ayr, Queensland.

 

Szabvány Minőség

 

Gyártók

Az Optimum a létező legjobb gyártókkal dolgozunk együtt, hogy magas minőségű turmixokat, lassan facsarókat és robotgépeket készítsünk a világ klasszisú kizárólagos raktárunkban, Taiwan-ban. Felkérjük a forgalmazóinkat a legmagasabb minőségi jóváhagyás ellenőrzésére mielőtt bevezetnénk a terméket. A gyártói felszereléseink az ISO9001 elismertek és a termékek elérték az UL, CE, EMC és IEC akkreditációt.

Az Optimum egy meghatározó márka és a gyáraink több mint 120 éve kombinálják tudásunk és hírnevünk az iparágban. Továbbra is üzletünkben a minőség számít, és termékünk fejlesztése, hogy elérje a szigorú előírásainkat. Az Optimumnál foglalkoztatunk szakképzett beszerzési csapatot aki együtt dolgozik a forgalmazókkal egy kölcsönösen előnyös kapcsolatban, így a szoros együttműködés a beszállitókkal lehetővé teszi a közös célra való fókuszálást, hogy minőségi termékeket biztosítsunk.

 
Első a minőség

Büszkék vagyunk a kiemelkedően és kiváló teljesítményt nyújtó termékeink felhozatalára. Inkább összpontosítunk a kiváló minőségre mind termékeknél és szolgáltatásoknál, mint csak az árban versenyezni. Biztosak vagyunk a képességeinkben, hogy jobb garancia feltételeket biztosítunk mint más termékek a piacon, így lehetővé tenni ügyfeleink számára a tájékozott választást a kitűnő megbízhatóság és költséghatékonyság alapján.

Büszkék vagyunk a termékeik minőségére és annak sokoldalú opcióira, míg az ügyfélszolgálatunk továbbra is növeli a márkát. Folytatjuk a bővítését az elégedett felhasználók listáját. Elkötelezettek vagyunk, hogy segítsünk simábbá, kreatívvá és tele ízzel varázsolni a napját, az innovatív stílusunk és a turmixgépek, facsarók és robotgépek funkciói által.

Fő szempontunk a minőség és a tartósság jelenti, hogy mindegyik eszköz precízen van gyártva, teljesen letesztelt a gyárainkban mielőtt elküldenénk a viszont eladóknak, majd újra tesztelve a felhasználóhoz kerülése előtt is. Összehasonlíthatatlan az eladás utáni támogatásunk, tervezzük elindítani a világ legelső online szolgáltatás centerét, ami az ügyfeleknek kínál azonnali támogatást az életen át tartó turmixgépekre.

 
Termék tesztelése

Bármilyen új gyártónak kötelező bemutatnia minden üzleti tanúsítványt és minőség folyamatot, szigorúan átvilágítva minden üzleti szempontból a forgalmazóvá válás jóváhagyása előtt. A frissített jelentést kötelező bemutatni az új CE és EMC Optimumra minden második évben.

A szigorú előírásaink megkövetelik, hogy ezt a vizsgálatot egy globálisan elismert laboratórium és tanúsítási partner végezze, hogy a legjobb minőségi előírásoknak is megfeleljen.

Továbbá a forgalmazóink frissítik az ISO9001 ellenőrzési információt évente, biztosítsák azok megfelelnek a legmagasabb minőségi ellenőrzési előírásoknak a saját folyamataik szerint.

A figyelmünk a részletekre makulátlan, a legkisebb csavartól, az eszközeink motorjáig vagy a csomagolásig.

Our attention to detail is immaculate, from the smallest of screw, to the motors in our appliances or the packaging. Minden módszeresen megtervezett, mintavételezett és tesztelt, mielőtt a termék a piacra indulna.

Jóváhagyások

Elvárjuk, hogy a minőségi előírásokat és a biztonsági vizsgálatokat az SGS végzi. Az SGS az egyik legnagyobb és megbecsült globális szabványok betartását elvégző vállalkozások akik alapos és elfogulatlan jelentést tesznek minden terméken. Semmilyen költségen nincs spórolva, hogy a termékeink nemcsak kiváló minőségűek, hanem biztos a piacon az egész világon.Összehasonlítás

Jelentősen befektetünk a verseny elemzésre a piacon, kontrollált összehasonlításokat folytatunk a saját és versenytársaink termékei közt, akár a motort szétszedve és minden aspektust tesztelve a versenytársakéhoz képest mint az ellenállást és a folytonosságot. Ellentétben sok versenytársunkkal, ezeknek a teszteknek az eredményei a tényleges teljesítményen alapul a működési környezetében.

 
Támogatás

Kezdve a top szintű ügyfél szolgálatunkkal, az Optimum csak az elsődleges forgalmazókkal folytatja, aki a fő hangsúlyt az ügyfélszolgálatra és támogatásra helyezi.

Véletlenszerűen ellenőrizzük, beleértve a titokzatos vásárlásokat, tesztelve a folyamatos elkötelezettségüket és tudásukat az ügyfél szolgálatnak a termékeinken. Garantáljuk a piacvezető szavatosságot a termékeinken. Ez az önbizalom a felülmúlhatatlan minőségű építményekből és a minimális meghibásodásokból fakad.

Ahol gyártói meghibásodást találnak, alapos kivizsgálási folyamatot végzünk amely feltárja a problémát és meggyőződve azonnal orvosolni tudjuk azt.Folyamatos fejlesztések

Nemcsak a márkánk építése a lényeg, hagyjuk, hogy magáért beszéljen a termékekben amit eladunk. Az igéreteink igazoltak a termékek minőségén és a csapatunk odaadásán. A folyamatos fejlődés a mi vállalkozásunk, nemcsak egy osztály vagy szabály. 

Copyright Athena Solutions Pty Ltd

KAPCSOLAT

  • Athena Solutions Pty Ltd – Froothie (NL)
   Unit 1/ 24, London Drive,
   Bayswater VIC 3153,Australia
  • VAT regisztrációs szám : NL 824103099B01
   Ügyfélszolgálat : [email protected]

 

INSTAGRAM