Kiváló minőségű konyhai eszközök
Ausztráliában fejlesztve
 
"Ahogy a régi mondás tartja: 'A MINŐSÉGÉRT fizetsz és a MINŐSÉG kiállja az idő próbáját'  " - Justin Chellis, Ayr, Queensland.

 

100%-os igazi gyümölcsből, 97%-ban zsírszegény, glutén mentes, zselatin mentes, probiotikummal és antioxidánssal telített. Froothie gyümölcsök egyedülállóan vannak fagyasztva, ami azt jelenti, hogy a gyümölcs a legfrissebb állapotában lett fagyasztva és nem pedig egy cukros szirupban volt áztatva. Ugyanakkor ez az elsődleges összetevő a keveréknek, legalább másfél csésze gyümölcsöt tartalmaz a smoothie.

 Ez a gyümölcs mennyiség nem csak azt jelenti, hogy a napi vitamin bevitelt eléri (2 csésze mindennap), hanem a sok rost bevitel is (legalább 8 gr). Szinte biztos vagyok abban, hogy mindannyian hallottuk a jótékony hatását a rostoknak a teljes kiőrlésű / müzlis dobozokról, mint emlékeztető, segít a rák és szív betegségek megelőzésében.

 De nem csak a gyümölcsök a smoothie összetevői, igaz? A másik egyetlen összetevője a smoothie-nak a joghurt szeletek.... 97%-ban zsírszegény, glutén mentes és zselatin mentes.

 Jöjjön el és próbálja ki a turmixainkat és érezze, hogy mennyire jót tesz a szervezetének és nemcsak önmagának, ami ráadásul bizonyítottan a legízletesebb smoothie amit valaha kóstolt, GARANTÁLTAN!Copyright Athena Solutions Pty Ltd

KAPCSOLAT

  • Athena Solutions Pty Ltd – Froothie (NL)
   Unit 1/ 24, London Drive,
   Bayswater VIC 3153,Australia
  • VAT regisztrációs szám : NL 824103099B01
   Ügyfélszolgálat : [email protected]

 

INSTAGRAM