Kiváló minőségű konyhai eszközök
Ausztráliában fejlesztve
 
"Ahogy a régi mondás tartja: 'A MINŐSÉGÉRT fizetsz és a MINŐSÉG kiállja az idő próbáját'  " - Justin Chellis, Ayr, Queensland.

OPTIMUM 8200


OPTIMUM 8200

Ajanlott
fogyasztoi ar:
94 350 Ft

AZ OPTIMUM 8200 TARTALMAZZA:

 • UL, CE és FDA-minősített, BPA-mentes 2L-es kancsó
 • Univerzális (száraz és nedves hozzávalókhoz), 6 késes, rozsdamentes acél szerkezet
 • Nagy teherbírású turmixgép a hozzávalók fokozott teljesítményű feldolgozásáért és keveréséért
 • Profi támogatás
 • Nemzetközi jótállás

Az egyes részekre vonatkozó további információért kattintson ide

  OPTIMUM 8200   Breville Kinetix Control
Teljesítmény:  
3 Lóerő
 
2.4 Lóerő
Sebesség(nagyon fontos):  
38,000 fpp*
 
nincs adat
Felhasználás:  
háztartási
 
háztartási
Kések száma:  
6
 
4
Kések anyaga:  
rozsdamentes acél
 
rozsdamentes acél
Melegítés/Hűtés:  
Igen
 
Nem
Jótállás:  
2 év hazai
 
1 év
    OPTIMUM 8200   NUTRIBULLET
Teljesítmény (Max):  
2238 Watt
 
600 Watt
Sebesség:  
38,000 fpp
 
10,000 fpp
Zajszint:  
>84dB
 
nincs adat
Felhasználás:  
háztartási
 
háztartási
Kések száma:  
6
 
4
Kések anyaga  
rozsdamentes acél
 
rozsdamentes acél
Levesmelegítés és fagylaltkészítés:  
Igen
 
Nem
Jótállás:  
2 év hazai
 
1 év
Kancsó alkatrészek:  
Fém
 
Műanyag
Kancsó szerelvények:  
Fém
 
Műanyag
    OPTIMUM 8200   OMNIBLEND V
Teljesítmény:  
3 lóerő
 
3 lóerő
Sebesség (nagyon fontos):  
38,000 rpm*
 
38,000 rpm
Zajszint:  
>84dB
 
83.8dB
Felhasználás:  
háztartási
 
háztartási
Kések száma:  
6
 
6
Kések anyaga  
rozsdamentes acél
 
rozsdamentes acél
Kancsók:  
1 kancsó (BPA-mentes)
 
1 kancsó (BPA-mentes)
*Az Optimum 8200 és az Omniblend V nagyon hasonló tulajdonságokkal rendelkezik.
Teljesítmény: 3 lóerő
Elektronika:
Automata turmix funkciók, ALACSONY, KÖZEPES és MAGAS sebesség

KANCSÓ:
2 L-es, hőálló, polikarbonát kancsó:
az FDA, az UL és az Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság által elismert termék

Áramszükséglet 220-240V/50-60HZ
ZAJSZINT 83.8 dB
méretei: 19*22*46cm
Súly: 4,5 KG
 • Gyümölcs smoothiek: Az Optimumot a legjobb gyümölcs smoothiek készítésére tervezték. Másodpercek alatt összezúzza a jeget és a gyümölcsöket.

 • Zöld smoothiek: Legyen az kelkáposzta, saláta, zeller, spenót, menta, uborka, banán vagy répa – az Optimum a legjobb zöld smoothiet készíti el, gondoskodva arról, hogy a végeredmény sima és rostmentes legyen.

 • Magvak és gabona darálása: Az Optimum 6 késes szerelvényének köszönhetően könnyedén őröl teljes kiőrlésű gabonát, darál babot, rizst és dagaszt kenyértésztát sütésre kész állapotúvá.

 • Jeget tör: A 3 lóerős motornak köszönhetően az Optimum pillanatok alatt képes nagymennyiségű jeget összezúzni, így tökéletes smoothiek vagy fagylaltok készítéséhez.

 • Mogyoróvajak: csokis mogyoró, mogyoróvaj, mandulavaj… a döntés Csokis Öné! Az Optimum a legfinomabb tartósítószer-mentes mogyoróvajat készíti el, mindössze egyetlen hozzávalóból.

 • Növényi tejek: Turmixolja össze a magvakat egy kis vízzel, és fogyasszon természetes, laktózmentes müzlit.

 • Fagylalt fagyasztott gyümölcsökből: Az Optimum a kedvenc gyümölcseiből készít zsír- tartósítószer-, és bűntudatmentes fagylaltot.

 • Meleg levesek: A turmix, ami nemcsak fagylaltot készít, de tűzforró levesek készítésére is alkalmas. Természetes hozzávalókból, mindössze 10 perc alatt! Az Optimum hihetetlen sebességének – s az ez által keltett súrlódási hőnek - köszönhetően a gép képes felmelegíteni a hozzávalókat is.

 • Szószok és mártogatósok: Akár selymesen lágy, csicseriborsós mártogatóst szeretne készíteni, akár durvább állagú, paradicsomos salsát, az Optimum mártogatósok és szószok széles választékát képes elkészíteni.

 • Friss gyümölcslevek: Az Optimum könnyedén, egészben, hámozás és aprítás nélkül képes összeturmixolni a gyümölcsöket és zöldségeket, egészséges, rostos juice-t készítve.

 • Koktélok: A koktélok készülhetnek rázva, keverve vagy turmixolva. Az Optimum másodpercek alatt képes jeges finomságokat készíteni.

 • Omlettek: Az Optimum ugyanazzal a módszerrel képes omlettet készíteni, akár levest melegíteni – a pengék súrlódásának köszönhetően!

30 NAPOS PRÓBA - PÉNZ VISSZAFIZETÉSI GARANCIA

* Kötelező kitölteni

94 350 Ft

94 350 Ft

Az ár tartalmazza az ÁFA-t, de a szállítási díjat (3170 Ft) nem

 • BEVEZETÉS

  Az Optimum készülékei a turmixgépipar vezető szereplői. A világ két legkiemelkedőbb minőségű turmixgépe a 2. generációs Optimum 9200 és a 9400-as modell. Az Optimum most viszont bemutat egy megfizethetőbb, szintén otthoni használatra szánt gépet, az Optimum 8200-at.

 • Motor

  A magas fordulatszámú turmixgépek legfontosabb eleme a motor. Az Optimum 8200 3 lóerős motorja könnyedén elbánik a legkeményebb hozzávalókkal, és a legtöbb egyéb háztartási turmixgépet felülmúlja.
  Az Optimummal gyümölcsöket, zöldségeket, magvakat, gabonát, és jeget egyaránt feldolgozhat.
  Készíthet vele leveseket, fagylaltot, mogyoróvajat, és szószokat. Magasabb fokozaton használható gabona őrlésére és jég aprítására is. Az Optimum turmixgép különféle funkcióit megtekintheti a gyártó honlapján: http://www.optimum-appliances.com/domestic-buyers.html

 • Kések

  Az Optimum kés-szerelvénye egy egyedi, speciális rozsdamentes acélból készült, kiemelkedő minőségű ötvözet, melynek célja a hozzávalók gyorsabb, selymesebb, és még hatásosabb összekeverése. Míg a legtöbb turmixgép 2 vagy 4 késes szerelvénnyel rendelkezik, addig az Optimum egy egyedi, 6 késes szerelvényt kapott, mely lehetővé teszi, hogy a gép a legmakacsabb hozzávalókkal is megküzdhessen. A plusz két lefelé ívelő kés arra lett tervezve, hogy megakadályozza a sűrű ételek felrakódását, amely vákuumot képezhetne a kancsó alján.

  A szerelvény biztonságosan a tengelyhez van csavarozva, amely az alul elhelyezkedő kés-váltóhoz kapcsolja – ez a meghajtáshoz szükséges kapcsolódási pontként szolgál, mikor az összeszerelt kancsó és a kések felkerülnek az Optimum motor tetejére. A 6 kés egy többfunkciós szerkezet, melynek köszönhetően az Optimum a nedves és a száraz hozzávalókat is könnyedén és hatékonyan kombinálhatja. Ez a kiváló és sokoldalú kés-szerkezet kibővíti az Optimum képességeit, amely ennek köszönhetően messze felülmúlja a versenytársakat, és páratlan turmix-élményt nyújt.

 • Tartósság

  Míg a hagyományos turmixgépeknek ventilátorral ellátott motorjuk van (mely folyamatosan, maximum fokozaton működik, így könnyedén leéghet), addig az Optimum egy saját, szénkefés motort használ, mely arra lett optimalizálva, hogy csak a szükséges energiát vegye fel, ez pedig egy nemcsak hónapokig, hanem évtizedekig is használható motort eredményez.

  Az Optimum motorja kapott egy túltöltést szabályozó kapcsolót is, mely védi a motort a túlterheléstől. Ez felülmúlja a többi, kereskedelmi forgalomban kapható turmixgép túlmelegedés elleni védelmét, hiszen itt nem kell várni arra, amíg a motor lehűl a túlmelegedés és a készülék kikapcsolása után. Az egyedülálló technológia maga mögé utasítja a piacon elérhető többi nagyteljesítményű turmixgépet, ennek köszönhetően az Optimum szénkefés motorja a lehető legkiválóbb választás, legyen szó akár ipari, akár otthoni használatról.

  A legújabb tesztek azt is kimutatták, hogy az Optimum halkabb, mint versenytársai (mindössze 83,8 dB), mely rendkívül fontos akkor, ha otthon, vagy egy csendes kávézóban/étteremben használjuk. Az újonnan bemutatott hangszigetelés további 50%-kal csökkenti a zajszintet (ezzel elérve a 40 dB alatti értékeket), így lesz az Optimumot az ipar leghalkabb turmixgépe!

 • Az Optimum vs. Más Modellek

  Az Optimum 8200 egy nagyszerű, megfizethető turmixgép, mely több olyan funkcióval is rendelkezik, melyet egy nagysebességű turmixgéptől vár. Azonban az Optimum 8200 nem rendelkezik az összes olyan funkcióval, melyet a9200-as széria 2. generációja, illetve a 9400 -as modell is megkapott. A 8200-as modell kifejezetten otthoni felhasználásra lett tervezve, így nem tartalmaz forgatónyomaték-kiegyenlítőt sem, mely a Vitamix, illetve az Optimum többi készülékében egyaránt megtalálható, és nem lesz ugyanolyan tartós sem, mint a 9200-as széria 2. generációja vagy a 9400-as modell.

  Azonban az Optimum 8200 egy megfizethető alternatívaként, nagyszerű ár-érték aránnyal versenyez a piacon elérhető többi, hasonló árú készülékek ellen. A különféle Optimum turmixok összehasonlításához kattintsonide:

  Linkek az Optimum turmixgépekről alkotott, független véleményekhez:

  1. -          http://www.productreview.com.au/p/optimum 9200 - 2nd Generation.html
  2. -          http://www.productreview.com.au/p/optimum-9400.html
  3. -          http://kimmithgone.com/the-art-of-blending/
  4. -          http://www.therawfoodmum.com/optimum 9200-9400-9900-blender-review-2/
  5. -          http://omnomally.com/2013/10/08/optimum-9200-blender-review/
  6. -          http://www.healthyeah.co.nz/1/post/2013/11/optimum-9400-the-blender-review.html
  7. -          http://perthrawfoodies.com.au/category/blender-reviews/
  8. -          http://www.froothie.com/pdfFiles/2013_10_20_VitaEasyReviewFinal.pdf
  9. -          http://www.productreview.com.au/p/froothie.html

 • Mit készíthet vele?

  Gyümölcs smoothiek - Az Optimumot a legjobb gyümölcs smoothiek készítésére tervezték. Másodpercek alatt összezúzza a jeget és a gyümölcsöket.

  Zöld smoothiek - Legyen az kelkáposzta, saláta, zeller, spenót, menta, uborka, banán vagy répa – az Optimum a legjobb zöld smoothiet készíti el, gondoskodva arról, hogy a végeredmény sima és rostmentes legyen.

  Magvak és gabona darálása - Az Optimum 6 késes szerelvényének köszönhetően könnyedén őröl teljes kiőrlésű gabonát, darál babot, rizst és dagaszt kenyértésztát sütésre kész állapotúvá.

  Jeget tör - A 3 lóerős motornak köszönhetően az Optimum pillanatok alatt képes nagymennyiségű jeget összezúzni, így tökéletes smoothiek vagy fagylaltok készítéséhez.

  Mogyoróvajak - Csokis mogyoró, mogyoróvaj, mandulavaj… a döntés az Öné! Az Optimum a legfinomabb tartósítószer-mentes mogyoróvajat készíti el, mindössze egyetlen hozzávalóból.

  Növényi tejek - Turmixolja össze a magvakat egy kis vízzel, és fogyasszon természetes, laktózmentes müzlit.

  Fagylalt fagyasztott gyümölcsökből - Az Optimum a kedvenc gyümölcseiből készít zsír- tartósítószer-, és bűntudatmentes fagylaltot.

  Meleg levesek - A turmix, ami nemcsak fagylaltot készít, de tűzforró levesek készítésére is alkalmas. Természetes hozzávalókból, mindössze 10 perc alatt! Az Optimum hihetetlen sebességének – s az ez által keltett súrlódási hőnek - köszönhetően a gép képes felmelegíteni a hozzávalókat is.

  Szószok és mártogatósok - Akár selymesen lágy, csicseriborsós mártogatóst szeretne készíteni, akár durvább állagú, paradicsomos salsát, az Optimum mártogatósok és szószok széles választékát képes elkészíteni.

  Friss gyümölcslevek - Az Optimum könnyedén, egészben, hámozás és aprítás nélkül képes összeturmixolni a gyümölcsöket és zöldségeket, egészséges, rostos juice-t készítve.

  Koktélok - A koktélok készülhetnek rázva, keverve vagy turmixolva. Az Optimum másodpercek alatt képes jeges finomságokat készíteni.

  Omlettek - Az Optimum ugyanazzal a módszerrel képes omlettet készíteni, akár levest melegíteni – a pengék súrlódásának köszönhetően!

  Étel előkészítése – Dobja el a kést! Szeleteljen és aprítson pillanatok alatt az Optimummal, időt és energiát spórolva ezzel a tökéletes fogáshoz.

  Tészta – Miután megőrölte a lisztet, használja ugyanazt a kancsót és dagasszon benne tésztát.

  Dresszingek – Készítsen ínycsiklandó, friss hozzávalókból salátadresszingeket pillanatok alatt.

  Öntisztítás – Nincs szükség mosogatógépre, csak egy kis vízre és mosogatószerre, mellyel az Optimum mindössze 20 másodperc alatt megtisztítja önmagát.


 • Ígéretünk

  Kapcsolatunk nem ér véget, amint megvásárol tőlünk egy gépet. A turmixgépek egyedi és kifinomult készülékek, és szívesen látjuk el tanácsokkal, hogy a legtöbbet hozhassa ki belőlük. Támogatói csapatunk elérhetőségét az oldal alján találja, a Kapcsolat menüpontban pedig egy űrlap kitöltésével érhet el bennünket.

  Ha kíváncsi rá, hogy miért jobb és tartósabb az Optimum, mint a többi, kereskedelmi forgalomban elérhető turmixgép, kattintson ide.

 • Összegzés

  Ha egy olyan készüléket keres, amely felveszi a versenyt a népszerű Vitamix vagy Blendtec márkákkal, akkor az Optimum 9200 2. generációs turmixgépét, illetve a 9400-ast ajánlanánk. Ha viszont egy olyan turmixgépet szeretne, amely felülmúlja a gyengébb minőségű Ninját vagy a Nutribulletet, akkor a 8200 a tökéletes választás.

 • Pillanatok alatt kavicsot tör!

 • 1gép - 15 Funkció!

További információ

Minden véleményünk igazoltan valós

Copyright Athena Solutions Pty Ltd

KAPCSOLAT

  • Athena Solutions Pty Ltd – Froothie (NL)
   Unit 1/ 24, London Drive,
   Bayswater VIC 3153,Australia
  • VAT regisztrációs szám : NL 824103099B01
   Ügyfélszolgálat : [email protected]

 

INSTAGRAM