Kiváló minőségű konyhai eszközök
Ausztráliában fejlesztve
 
"Ahogy a régi mondás tartja: 'A MINŐSÉGÉRT fizetsz és a MINŐSÉG kiállja az idő próbáját'  " - Justin Chellis, Ayr, Queensland.

OPTIMUM 600 – NAGY SZÁJÚ, HIDEGEN SAJTOLÓ ZÖLDSÉG ÉS GYÜMÖLCSPRÉS

ÚJ, 2014-es modell! – Hozzávalók előkészítése nélkül – Szabadalmaztatott, nagy méretű száj egész gyümölcsöknek és zöldségeknek – Legyőzhetetlen minőség és teljesítmény

A présgépek általában sok előkészületet igényelnek, hisz mindent fel kell hozzá aprítani, de ennél a gépnél nincs ilyen probléma!

OPTIMUM 600 – NAGY SZÁJÚ, HIDEGEN SAJTOLÓ ZÖLDSÉG ÉS GYÜMÖLCSPRÉS

Ajanlott
fogyasztoi ar:
154 800 Ft

111 850 Ft

AZ OPTIMUM 600 TARTALMAZZA:

 • 50%-kal nagyobb facsaró csavar, amely megnöveli a kinyert lé mennyiségét és tápanyagtartalmát.
 • 3 különböző szűrő – lyukas, finom és üres szűrő a sokoldalúságért
 • Facsarótisztító kefe
 • Nyomtatott receptkönyv
 • 30 napos pénzvisszafizetési garancia
 • Hozzáférés szakértői ügyfélszolgálatunkhoz
 • Világszerte elismert minőség és teljesítmény

Az alkatrészekkel kapcsolatos további információért kattintson ide

Kérjük vegye figyelembe, hogy a préstölcsér és tál némileg színezett, és nem annyira áttetsző, mint ahogy az a képeken látszik.

AZ ALÁBBIAKBAN ÖSSZEHASONLÍTÁST TALÁL A VILÁG KÉT EGYEDÜLÁLLÓ NAGY SZÁJÚ PRÉSE KÖZÖTT:

    Optimum 600 egész lassú facsaró   Kuvings B6000 egész lassú facsaró
RPM (sebesség):  
65
 
54
Általános zajszint:  
40-60dB
 
50-60dB
Teljesítmény:  
240 watt
 
240 watt
Folyamatos facsarási idő:  
30-45 perc (ajánlott)
 
30 perc (ajánlott)
Jótállás:  
10 év motorra, 5 év alkatrészekre & szervizre
 
20 év motorra, 5 év alkatrészekre & szervizre
Indukciós Motor:  
Van
 
Van
Csőr mérete:  
7.5 cm
 
7.5 cm
Juice csap:  
Van
 
Van
Üres tál (fagylalthoz & mogyoróvajhoz):  
Van
 
Nincs
Kancsó & tál anyaga:  
Tritan(Magas minőség)
 
Tritan(Magas minőség)



Mi nem forgalmazunk bármilyen Kuving terméket


MŰSZAKI ADATOK


Termék adatai:   Optimum 600
Motor:  
240 W
Sebesség (RPM):  
60 RPM
Termék méretei:  
50*25*20cm
Termék súlya:  
7.35 kg
Méretek MxSZxM:  
48,3x25x8,3cm
Súly:  
7,35 Kgs
Osztály:  
Háztartásbeli
Intelligens fordító-funkció:  
Igen
Automata reset gomb:  
Igen
Csőr méretei::  
7,5 cm / csőr és nyomóeszköz
Színek:  
Fekete, piros, fehér és ezüst
Anyaga:  
Ultem, Tritan, ABS, PC
Jótállás:  
10 év motor 5 év alkatrészek & szerviz



Mi jön a dobozban?

 • 2 Juice tál (1.2 Literes)
 • Juice csap és csöpögés gátló tető
 • centrifuga kosár
 • GE Ultem szűrő és csavar
 • Fagylalt készítő
 • Alap ami tartalmazza a 240W AC Motort
 • Recept és használati útmutató könyv
 • Tisztító kefe

30 NAPOS PRÓBA – PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA

* Kötelező kitölteni

Normál ár: Ajánlott
fogyasztói ár:
154 800 Ft

Kedvezményes ár: 111 850 Ft

AZ AJÁNLAT VÉGET ÉR:
Nap Óra Perc Másodperc

Normál ár: Ajánlott
fogyasztói ár:
154 800 Ft

Kedvezményes ár: 111 850 Ft

Az ár tartalmazza az ÁFA-t, de a szállítási díjat (3170 Ft) nem

AZ IPARÁG LEGSZÉLESKÖRŰBB JÓTÁLLÁSA, MELY TARTALMAZZA A MOTOR & ALKATRÉSZEK, A SZERVIZ & POSTAKÖLTSÉG, ILLETVE AZ ORSZÁGOS SZERVIZKÖZPONTOK ÉS AZ ÜGYFÉLSZOLGÁLAT GARANCIÁJÁT.


AZ EGYESÜLT KIRÁLYSÁG ELSŐSZÁMÚ GYÜMÖLCSPRÉSE A T3 MAGAZIN SZERINT,
17 MÁSIK MÁRKÁVAL ÖSSZEHASONLÍTVA, KÖZTÜK A HUROMMAL IS!

Jobb minőségű lé

Az Optimum lassú gyümölcspréseinek sebessége nemcsak jobb minőségű, finomabb és nagyobb mennyiségű levet, de kevesebb takarítanivalót is eredményez! Alább egy videót talál, ahol az előbb felsorolt jellemzőket mind láthatja.


 • Optimum 400 vs Optimum 600

 • Optimum 600 bemutató videó


NINCS SZÜKSÉG A GYÜMÖLCSÖK ÉS ZÖLDSÉGEK FELAPRÍTÁSÁRA!

Az Optimum 600 fénypontja a Nagy Szája! Mindannyian gyűlöljük az ételek előkészítését, s ezzel a géppel végre ez a gond is megoldódik, hisz almát, narancsot és még sok mást facsarhatunk ki anélkül, hogy fel kéne darabolni őket. Forradalmi újítás a lassú gyümölcsprések között.

 • BEVEZETÉS

  1. Az Optimum turmixgépek óriási sikerén felbuzdulva az Optimum Appliances a világ legnevesebb gyártóival együttműködve egy olyan csúcsminőségű, tartós gyümölcsprést fejlesztett ki, amely lassabb és több levet képes kinyerni, mint a versenytársai. A tervezés, a tesztelés és az engedélyeztetés folyamata több, mint 1 évig tartott. Minden alkatrészt úgy terveztek meg, hogy felvegye a versenyt a világ legjobb márkáival, s az egész készüléket úgy fejlesztették, hogy hosszabb ideig működjön, mint a többi prés, ezt a motorra vonatkozó 10 év garancia is bizonyítja. Kétségtelen, hogy az Optimum lassú facsarója nem túl olcsó termék, ám biztosíthatjuk afelől, hogy a készülék egy remek befektetés. Üdvözölje a várva várt Optimum 600-ast!
  Ez a strapabíró, hatékony, sokoldalú, hosszúkás gyümölcsprés tápanyagban gazdag levet készít mindössze pár perc alatt. A melegedés nélküli, kisebb súrlódást generáló Optimum 600 gyümölcsprés bizonyítottan több vitamint, ásványi anyagot és enzimet képes kinyerni, mint a többi, nagy sebességű facsaró. A több élő enzim azt jelenti, hogy az Optimum által elkészített juice jobb hatással van az Ön egészségére és vitalitására. Az Optimum 600-zal nemcsak ínycsiklandó zöldség- és gyümölcsleveket, de magtejeket, szójatejet, jégkrémet, tofut és sok mást is készíthet.


 • Mi teszi az Optimum 600-at a legjobbá

  Több, mint 1 év tervezés és tesztelés eredményeképp most felsoroljuk, mi teszi világklasszissá ezt a facsarót:

  • Előkészítés (aprítás, darabolás) nélkül képes gyümölcsöt és zöldséget facsarni!

  • Lassú sebesség – Csak 65 rpm!

  • Tartósságra tervezve, magas minőségű, SGS-jóváhagyott alkatrészekkel.

  • Indukciós motor, 10 év kiterjesztett jótállással

  • Felhasználóbarát

  • Könnyen tisztítható (öntisztító funkció)

  • Alacsony zajszint, mindössze 40dB

  • Több tápanyag, vitamin, ásványi anyag és enzim a kinyert lében

  • 35%-kal több lé, mint más prések esetében

  • Biztonsági szenzor

  • CE és SGS-jóváhagyott termék

 • Miért egy lassú facsarót

  Az Optimum 600 ún. „daráló” (rágcsáló) módszerrel dolgozik, magas minőségű levet eredményezve. A nagy sebességű centrifugális prések „szaggató” mechanizmusával ellentétben a lassú prések finoman sajtolják össze a gyümölcsöket és zöldségeket, így préselve ki a levüket, s az Optimumot a piac legjobb márkájává téve.

  A fúró eljárás összezúzza és összepréseli az ételt, így engedve utat a tápanyagoknak és enzimeknek. A színgazdagabb lé rengeteg vitamint, és ásványi anyagot tartalmaz, mely a folyamat során felszabadított fitotápanyagok eredménye. A hozzávalókban lévő sejtek integritásának köszönhetően az oxidáció és a szeparáció jelentősen csökken.

  James Colquhoun és Laurentine ten Bosch filmproducer „AZ ÉTEL SZÁMÍT” és a „KIÉHEZVE A VÁLTOZÁSRA” készítői szerint: „A hosszúkás kialakítású, hidegen sajtoló, „daráló” gyümölcsprések a legkiválóbb termékek a facsarók piacán! A hidegen sajtoló prés 35%-kal több levet nyer ki az ételekből, így már az első használatnál pénzt takaríthat meg!”

  Tápanyagtesztek* (egy hidegen sajtoló és egy centrifugális prés között) kimutatták, hogy a hidegen sajtoló prések akár 42%-kal több C-vitamint, 60%-kal több A-vitamint és 35-50%-kal több levet képesek kinyerni, mint a centrifugális prések.

  *A Michelson Laboratories Inc., a Korean Food Research Institute (KRFI), és belső laboratóriumi vizsgálatok teszteredményei.

   

  Egy olyan csúcsminőségű, hidegen sajtoló prés, mint az Optimum 600 biztos, hogy kiváló minőségű levet fog előállítani, s azt is lehetővé teszi, hogy többet nyerjen ki a gyümölcsökből és zöldségekből (szemben egy centrifugális géppel) nemcsak a lé mennyiségének tekintetében, de az enzimek, tápanyagok és ízek terén is!

  Az Optimum 600 lassú facsaró előnyei:

  • Leveles zöldségek, fűfélék, rügyek és fűszernövények préselése

  • Több lé

  • Az enzimek integritásának köszönhetően a juice akár 72 óráig fogyasztható marad

  • Az alacsonyabb sebesség által termelt hő kisebb, így több tápanyag és enzim marad a kinyert lében

  • Minimális szétválasztódás és habzás

  • Halk facsarás

 • Miért facsarj

  Rengeteg oka van annak, hogy miért érdemes friss juiceokkal, főképp zöldségekből készült levekkel színesítenie az étrendjét.

  Fő a változatosság. A préselés lehetővé teszi a nagy mennyiségű gyümölcs- és zöldségbevitelt, melyből valószínűleg nem fogyasztana el nyers formában ekkora mennyiséget. A friss, és ízletes levek segítségével könnyedén elérheti a napi ajánlott gyümölcs- és zöldségbevitel (2+5) szintjét.

  A tápanyagok felszívódása megnöveli a várható élettartamot. A népesség nagy része csak részben képes kinyerni a tápanyagokat a zöldségekből és gyümölcsökből a korral járó emésztési alulműködés, allergia vagy egészségtelen táplálkozási szokások miatt. A dobozos levek általában tartósítottak, ráadásul elenyésző mennyiségű tápanyagokat tartalmaznak. Ezzel szemben a frissen facsart juiceban található tápanyagok és ásványi anyagok kevesebb, mint 20 perc alatt a véráramba jutnak.

  Egészségügyi előnyök: a zöld levek erősen lúgosító hatásúak, mellyel megnövelik az energiaszintet, javítják az emésztést és a szellemi egészséget. A lúgos ételek facsarása segít megőrizni a test természetes pH-értékét, ez pedig tisztább bőrt és jobb egészséget eredményez. Ha fontos az egészsége, akkor a legjobb minőségű, magas tápértékű ételeket kellene az étrendje elsődleges szempontjává tenni.

  HOGYAN TAKARÍT MEG PÉNZT? - Sourced from Food Matters

  Lássunk egy példát. Ha egy hétig $100 értékben prések friss gyümölcsöt és zöldséget egy hidegen sajtoló préssel és egy centrifugális préssel, akkor az előbbivel 35%-kal több levet fog kinyerni, ami $35 megtakarítást jelent!

  Tehát, ha egy éven keresztül a hidegen sajtoló prést használja, azzal $1820-t spórol meg!!! (Ezáltal többszörösen megtérül a gép ára!)

  Ez azért van így, mert a hidegen sajtoló gépek által termelt gyümölcshús sokkal szárazabb, mint a centrifugális préseké, ráadásul a tápanyagok is a lehető legnagyobb mennyiségben lesznek kinyerve. A hidegen sajtoló prések alacsonyabb sebességen működnek, így a lehető legkevesebb hőt termelik. Így nemcsak isteni finom levet eredményez ( minimális mértékű habbal és szétválasztódással), de a jótékony hatású enzimeket és tápanyagokat is megőrzi. Ez előnyös a testének, és a várható élettartamának is!

 • Gyömbér lé az Optimum 600 nagy-szájú facsaróval
 • édes burgonya pite lé az Optimum 600 nagy-szájú facsaróval
 • zöld levelek lé az Optimum 600 nagy-szájú facsaróval
 • Hogyan készíts gyors és könnyű zöld SMOOTHIE az Optimum 600 nagy-szájú facsaróval

További információ

Minden véleményünk igazoltan valós

Copyright Athena Solutions Pty Ltd

KAPCSOLAT

  • Athena Solutions Pty Ltd – Froothie (NL)
   Unit 4, 173-181 Rooks Road
   Vermont VIC 3133
   Australia
  • VAT regisztrációs szám : NL 824103099B01
   Ügyfélszolgálat : [email protected]

 

INSTAGRAM