Kiváló minőségű konyhai eszközök
Ausztráliában fejlesztve
 
"Ahogy a régi mondás tartja: 'A MINŐSÉGÉRT fizetsz és a MINŐSÉG kiállja az idő próbáját'  " - Justin Chellis, Ayr, Queensland.
proven-logo
Minden vélemény igazolt

Szembeszálltunk a hamis vélemények árviz szerű trendje ellen az interneten, a Froothie nemrég egyesült a Proven Credible csapatával, egy harmadik fél, specializálódott ezen vélemények ellenőrzésére, hogy minden vélemény ami megjelenik oldalunkon, ellenőrzötten jogosak.

Ez ugyanúgy egy lépés, hogy demonstráljuk az elkötelezettségünket, szigorúan betartva a §29-es paragrafus 2010-es fogyasztóvédelmi törvényt: „A személy nem szabad, hogy hamis vagy félrevezetően vonatkozó ajánlást tegyen a személyre vagy hasonló véleményt ami ezt sejteti.A vásárlók hozzászólásai és véleményei megtalálhatóak a Facebook oldalunkon is IDE kattintva

 

Vásárlói vélemények:"Kipróbáltam már nagyon sokféle magas teljesítményű robotgépet, de a döntésem a kedvencemre esett, ajánlom és értékesítem: Az Optimum 9400. Egy ismert márkát használtam ezelőtt, Blendtec, de még csak a közelébe sem ért az Optimum 9400-nak (negyede árért) simaságban és keverésben." Olvassa el az egész véleményt itt: Kimmithgone NZ Hempseed Oil ”

-Kim Renshaw

"Az ok amiért az Optimum 9400-at választottam (ugyanakkor elkezdtem az árusítását), miután elvégeztem saját kutatásaim az ár, minőség, sokoldalúság, vásárlás utáni szolgáltatásokon és a garancián, az Optimum végzett az élen nekem." Olvassa el az egész hozzászólást ittHealth Yeah

-Hannah Horton

"Szerettem volna egy olyan robotgépet találni amit árulhatok a saját online áruházamban, ami egyezik a Vitamix minőségével, és az a robotgép amit családok megengedhetnek maguknak anyagilag. Ugyanakkor biytosra akartam menni, hogyha a nevem adom valamihez...tovább a véleményhezThe Raw Food Mum

-Sarah Nolan

" A bizonyíték az eredményben van, és ebben a pillanatban, Az Optimum csak úgy ragyogott, ahogy egy finom és sima alma és répa juice-t készítettem vele." tovább a hozzászólásraT3 Magazine

-Max Parker

" El vagyok varázsolva az Optimum 400 lassú facsarójától és az Optimum 9400 robotgépétől, olyannyira, hogy elhatároztam, hogy a termékek nagykövete leszek." tovább Natural Juice Junkie

-Neil Martin

'Sokféle márkát és árkategóriát kipróbáltam már, de az Optimum messze a legjobb az összes közül. továbbFood For Thought (Health Coach)

-Samantha Baird

Az Optimum 9200 második kiadás a legjobb robotgép amit valaha használtam, volt már egy pár.továbbOm Nom Ally

-Alison Murray

Mondanom se kell, ha valaki épp most gondolkozik facsaró vásárláson, szerintem ez a legjobb facsaró amit kapni lehet! Majdnem már egy hónapja használom az Optimum 400-at! Minden zöldséget kipróbáltam rajta mi csak eszünkbe juthat és a mindennaposakat is. Tovább Review on the Optimum 400

-Sarah The Raw Food Mum

““Lenyűgöző! A 9400-t rendeltem meg szerda este, hétfő reggel már itt is volt! Imádom ” ”

-Jeremy Miller

 

 

““Most érkezett meg az Optimum 9400-as, le-nyű-göző, a legjobb smoothie-t készíti. Répa...eper...áfonya...narancs..spenót, protein por, jég, mindent bele, és voilá. Kiugrok a bőrömből olyan fantasztikus, nagyon várom már, hogy kipróbálhassam, mindent köszönök Froothie. ” ”

-Heidi Preston

 

““Frissités az Optimum 9400-asom egy hónapja érkezett meg és szinte minden nap használom azóta. Többnyire gyümölcs és zöldség smoothie-kat készítek vele, de várom, hogy mást is kipróbálhassak vele. Az ereje ennek a drágaságnak egyszerűen lenyűgöző.” ”

-Amanda Penfold

 

““Szevasz Froothie csapat! Most érkezett meg a 9400-as robotgépem, már ki is próbáltam egy receptet amit a könyvben találtam a dobozában. Nagyszerű gép, köszönet a kiváló kiszolgálásért és a termékért. Ian Howell.” ”

-Ian Howell

 

 

““Wow – A Legjobb sütés nélküli málnás sajt-tortát keszitettem el ma este a 9200 második generációjával. Receptet a 'The Rawtarian'-ból találtam és nagyon finom. Hihetetlen könnyű a géppel.” ”

-Em Bear

 

 

 

““Szeretem, szeretem, szeretem a második generációs Optimu 9200-at!!Ó itt Max, a 8 éves kisfiam, ahogy épp a zöld smoothie-ját issza. Egy hónapa minden nap egyet kap, ez az ő vitamin bombája egy napra. ” ”

-Mimi Scully

 

““Ma érkezett meg! Hideg és nedves az időjárás itt, így kukorica levesre esett a választás. Köszönet a feltöltőnek a Froothie weboldalán.” ”

-Em Bear

 

 

““Egyszerűen imádom az Optimum 9400-at :-)” ”

-Kylie Tilbrook

 

““Imádom a Froothie-m! Köszönöm srácok :-) Hamarosan videókkal http://www.youtube.com/watch?v=3FfuUIIaNic” ”

-Freelee O Frugivore

 

Reggeli kevesebb mint 20 másodperc alatt!”

-Jocelyn Oconer-Bartolome


Because my partner works away from home for longish periods and we are so happy with the Optimum we are buying another one so we both have one to use every day!
-Fiona Crowe (Nedlands, WA)

Copyright Athena Solutions Pty Ltd

KAPCSOLAT

  • Athena Solutions Pty Ltd – Froothie (NL)
   Unit 1/ 24, London Drive,
   Bayswater VIC 3153,Australia
  • VAT regisztrációs szám : NL 824103099B01
   Ügyfélszolgálat : [email protected]

 

INSTAGRAM