Kiváló minőségű konyhai eszközök
Ausztráliában fejlesztve
 
"Ahogy a régi mondás tartja: 'A MINŐSÉGÉRT fizetsz és a MINŐSÉG kiállja az idő próbáját'  " - Justin Chellis, Ayr, Queensland.

Froothie Magyarország

 

Froothie az egyik leggyorsabban növekvő globális márka ami az egészségi és a wellness termékekre fókuszál, több mint 100k Facebook követővel és csak növekszik. Büszkék vagyunk arra, hogy kizárólagosan mi forgalmazzuk az Optimum termékeket - az egyik legmegbízhatóbb konyhai berendezések márkája Ausztráliában és szerte a világon.

A Froothie egy kicsi, egyszerű ötletként kezdődött, hogy a kínáljon gyümölcsöt, zöldséget és berendezéseket a helyi kávézóknak és bároknak Ausztráliában. Ahogy folytattuk az üzletet, kifejlesztettünk egy erősebb és mélyebb szenvedélyt az egészségesebb ételek és italok iránt az embereknek és előjöttünk az ötlettel, hogy legyen egyre több ember aki részt vesz "Froothie"-nak a létrehozásában: Az egészséges turmix ital felmozdulása. Ahogy a gondolatunk fejlődött és növekedett, ez lett a küldetésünk hogy segítsünk minden háztartónak egy utat elkezdeni ahol az egészségük az első, egészséges ételeket és italokat elkészítve könnyen a stratégiai partnerségen keresztül az Optimum készülékekkel - egy világszerte elismert turmixgép és gyümölcscentrifuga cég ami a legjobb konyhai eszközöket gyártya a piacon.

Ma, a küldetésünk az egyszerű és világos: Segíteni az embereket az egészségesebb életmód kivételére az exkluzív kiváló minőségű konyhai eszközök által az Optimumnak köszönhetően. Megosztjuk a tudásunkat és tippjeink az egészséges életmóddal kapcsolatban műhelyeinken át, YouTube videók, a blog, a különböző médiumok és erős stratégiai partnerekkel Ausztráliában és külföldön, így egészségesen étkezhet egy gyors, egyszerű és szórakoztató módon.

 

Optimum KÉSZÜLÉKEK www.optimum-apliances.com

Az Optimum készülékek innovatív és díjnyertes kis konyha eszközök sorozta vezető az iparágban a minőségben, a teljesítményben és a kitervezésben. Alapítva Ausztráliában, a márka most már megtalálható több mint 40 országban, több millióan használják világszerte.


Amikor az innováció és a minőség találkoznak


Mivel ez egy elsőosztalyú turmixgép és préselő márka Ausztráliában, Optimum kínál mégtöbbet bemutatva a többcélú “mindent egybe” konyhai berendezéseket, a ThermoCook, az Indukciós kukta, az Air Fryer és még sok más többfeladatos, időtakarékos konyhai berendezések. Az Optimum népszerűsége nagymértékben tulajdonítható a szigorú minőségi előírásoknak, a tartósságnak és hogy a középpontjában az innováció, valamint a szoros partneri fűződés a Froothieval az egyszerű, minőségi főzést hozva az otthonokba szerte az országon.


Az összes alkatrész és berendezések az Optimumtól gyártva vannak figyelemreméltó pontossággal a legjobb minőségű anyagokból. Optimum levezet egy kiterjedt tesztelést hogy elérje az egész termék hitelesítését és akkreditációját, hogy megfeleljen az ipar Minőségellenőrzési Standardok. Ön biztosítva lesz minőséggel és hitelességgel amit millióak tapasztaltak világszerte. Mint egy bizonyítéka a kiváló minőségnek és tartósságnak az Optimum termékeinek, mindegyik termék kínál egy 30 napos pénz-visszafizetési garanciát ingyenes próbával és teljes körű garanciával. Az Optimum székhelye Melbourne van Ausztráliában, ahonnan kap dedikált ügyfélszolgálatot 24x7 ügyfél támogató csoporttól.

 

A legkeresettebb termékeink

 

Optimum Nagy sebességű Vortex Turmixgépek: Az Optimum Vortex Turmixgépek elismertek úgy mint az egyik vezető globális márka amely tartós nagy sebességű vortex turmixok, egyaránt alkalmas háztartási és kereskedelmi használatra. Az Optimum 9400 szerzett nemzetközi dicséretet profi szakácsoktól és élelmiszer-rajongóktól egyaránt, mint egy kiváló minőségű termék, amely nem csak elkészít turmixokat és gyümölcsleveket, de megvalósít egy sokféle élelmiszer-készítmény feladatokat, valamint képes létrehozni finom mogyoróvajakat, magvakból tejeket , mártogatásokat, mártásokat, forró leveseket, fagyasztott desszerteket és még sok mást. Az Optimum turmixgép eddig # 1 választás Ausztráliában - együtt VITAMIX-szal - és uralkodik elsőként a Termék Áttekintés részlegben Ausztráliában, ami alapulva van független vásárlói véleményeken. Nézze meg az összehasonlító videóinkat itt.

Optimum Hidegen Préselő Lassú Facsarója: Az Optimum lassú facsarók is megszerezték elismerést világszerte a kiváló minőségável és teljesítményével. Az Optimum facsaró elsőként van értékelve az Egyesült Királyságban a T3 magazin által, míg az új Optimum 600 és az Optimum 700 forradalmasítja az ipart egész gyümölcsöket és zöldségeket aprítva, így nincs szükség az ételek előkészítéséhez.

Optimuml ThermoCook: Az Optimum ThermoCook az egy többfunkciós főző gép ami gyorsan beválik úgy mint az egyik legnépszerűbb készülék, elsőként értékelve mint All-in-one konyhai berendezés márka Product Review-tól Ausztráliában és uralkodik Ausztrália # 1 Thermomix riválisai közt. A 20 kényelmes funkcióival vághat, felfújtathat, keverhet össze, gyúrhat, főzhet, keverhet, párolhat, gőzön főzhet és még sok más csak egy gombnyomással. Időt fog megtakarítni, helyet és pénzt ezzel a “mindent csináló” konyha zsenivel.

Optimum P200 Dehydrator: Az Optimum P200 aszaló -nak a Parallax szárító rendszere lehetővé teszi hogy a levegő egyenletesen oszlódjon el az egész tálcán, fentről lefelé és előlről hátra. Ez így megvédi az ízeket a romlottságtól és biztosítja a konzisztenciát a légáramlásnak, hogy létre tudjon hozni ízletes, egészséges ételeket könnyedén otthon magának és családjának, biztosítva mindig hogy az ételei táplálóak és tartósítószer vagy egyéb adalékanyagoktól mentes.

Egy márkaként, amely folyamatosan újít hogy kihozzon legjobb minőségű, hatékony konyhai eszközöket, Optimum mindig bemutat új termékeket a sorozatában. Ügyeljen arra, hogy feliratkozzon hírlevelünkre és kövessen minket a közösségi média platformokon hogy első kézből tudjon az új termékek bevezetésével és exkluzív ajánlatokról.

Megbízható a kereskedelmi vállalkozások szerint is

 

Különösebb modellek az Optimum sorozatában speciálisan vannak megtervezve az elfoglalt juice bároknak és kávézóknak a hatékony helytakarékos megtervezésnek köszönhetően, nagy teherbírású keverő képességek és kiváló minőségű hangszigetelő burkolata miatt. A hat penge kialakítású Optimum turmixgépek japán acélból készültek, így erős, tartós és rozsdásodás mentes. A pengék tervezve vannak a többcélú egységre, amely kényelmesen illeszkedik mind a nedves és a száraz összetevőkhöz azonos könnyedséggel és hatékonysággal.

Valójában a kereskedelmi turmixgépek olyan tartósak és hatékonyak hogy azok megbízhatóak nemzeti láncok szerint is, mint például a Gloria Jean kávézó, a Coffee Club, Wendy´s és egyéb nyersételek vagy naturális élelmiszerek kávézóikban. Továbbá, Froothie kínál országszerte teljes körű garanciát 24x7 elsőbbségi ügyfél támogató szolgálattal és minden ügyfelünknek szolgáltatást. A szolgáltató központok biztosítanak teljes lefedettséget, így a vállalkozása egyetlen turmix italt sem veszít el.

Froothie teljesen el van kötelezve a kiváló minőségű készülékek és az ügyfélszolgálat ellátására. Ha valaha is segítségre van szüksége a kiválasztásában a legjobb turmixgépnek a vállalkozásához, szakértőink mindig az Ön rendelkezésére állnak. Írjon nekünk ma további információkért.

 

Froothie Partnerek

 

Együtt dolgozunk a legjobb egészségügyi és wellness nagykövetekkel a világon hogy Önnek hozzunk valódi, hasznos tippeket, recepteket és termékeket, melyek segítenek elérni egy egészségesebb és boldogabb változatát magának és családjának. Mi csak olyan nagykövetekkel dolgozunk akik tényleg terjeszteni akarják ismereteik egészségről és jólétről, mert valóban érdekli őket és tényleg úgy vélik, hogy mindenkinek tudnia kéne hogyan változtasson a job életmódra, ahogy Froothie is meghatározza.

A nagyköveteink terjesztik a Froothie filozófiáját - megosztják és gondoskodnak bevezetve a Froothie exkluzív termékeit személyesen tesztelve és megbízva hogy segítsenek javítani az egészségüket és életüket. A célunk az hogy kifejlesszünk ezt az életmód mozgalmat ami mindenki sürget hogy ápolja a testet amit kaptak, maximalizálva a Froothie módon élve - egészséges táplálkozás gyors, egyszerű és szórakoztató módon. Ezért minden termékünk úgy készülnek, hogy egyszerű és könnyen kezelhetőek legyenek, amelynek célja hogy az egészséges táplálkozás lehető leggyorsabban legyen és évek tartson. Azért vagyunk itt hogy egy közösség alakítsunk amely elősegíti az egészséges életmódot és nem tart vissza csak előre hajtja Önt.

Ha szeretné megosztani az örömünket a mások életének jobbításásért, akkor itt tud jelentkezni hogy egy nagykövetté váljon. Biztosítjuk Önöket a Froothienál, hogy mindig lesz valami egészséges és szórakoztató Önnek és családjának a jobb életet élni.

Copyright Athena Solutions Pty Ltd

KAPCSOLAT

  • Athena Solutions Pty Ltd – Froothie (NL)
   Unit 1/ 24, London Drive,
   Bayswater VIC 3153,Australia
  • VAT regisztrációs szám : NL 824103099B01
   Ügyfélszolgálat : [email protected]

 

INSTAGRAM