Kiváló minőségű konyhai eszközök
Ausztráliában fejlesztve
 
"Ahogy a régi mondás tartja: 'A MINŐSÉGÉRT fizetsz és a MINŐSÉG kiállja az idő próbáját'  " - Justin Chellis, Ayr, Queensland.

A Froothie-ról

 

 


Froothie – az Optimum© forgalmazója

A Froothie kalandja egy kis Ausztrál cégként kezdődött, aki egészséges gyümölcsöt, zöldséget és felszerelést promotált és szállított kávézókba és bárokba, biztatva őket, hogy egészségesebb italokat, Froothie-kat áruljanak, játszva a smoothie névvel.

Ebből a kis ötletből, hirtelen függőség lett egészséges ételek kínálásával – nem csak esetenként, erős egyesületek alakultak, egyben stratégiai ekszkluziv társasággal együttesen, valamint a globálisan elismert Ausztrál robotgép és facsaró gyártóval: az Optimum készülékek, annak érdekében, hogy elősegítse az egészséges táplálkozást minden háztartásban.

Napjainkban a célunk egyszerű és segítőkész. Emberek segítségére lenni, hogy egészségesebben éljenek, mialatt bemutatjuk az exluziv sorozatát az Optimumnak. Megosszuk a tudásunk és információink az egészséges táplálkozásért különféle műhelyeken, Youtube videókon, új Blogunkon, több média outlet-ben és stratégiai partnereinknél, mind Ausztráliában és külföldön is.Az Új Optimum készülékek sorozata – www.optimum-apliances.com

Az ausztrál tulajdonú és működtetésű Optimum robotgépei elismertek, mint az egyik vezető globális marka, tartós és magas teljesítményű robotgépeiért, mind házi es kereskedelmi használatban. Az Optimum 9400-as nemzetközi dicséretet gyűjthetett be szakácsok és étel kedvelők részéről, amiért nem csak extra minőségű smoothie-t és juice-t állít elő, hanem sokrétű funkciókat is mint melegítés, fagyasztás, dagasztás, őrlés, aprítás, szeletelés, keverés és sok más.

Az Ausztrál Optimum hidegen sajtoló facsaró sorozata követte a példát a dicseret gyűjtésben az egész világon a minőségért és a teljesítményért. Az Optimum 400-as lett a T3 magazin által az Egyesült Királyság első számú választottja, és az új optimum 600 szabadalmaztatott lassú robotgép, forradalmasította az ipart egész gyümölcsök és zöldségek facsarásával, anélkül, hogy a hozzávalókat felszeletelnénk.A Háztartásban

Az Optimum robotgépek és facsarok sikere Ausztráliában és az egész világon jelentős megmozduláshoz vezetett a Froothie által a háztartásbeli egészséges táplálkozási iparban, nagy sikerrel a globális terjeszkedésben és irodák megnyitásában az egész világon. Minden készülékre érvényes a Froothie összehasonlíthatatlan garanciája, nemzetközi szerviz centerekkel és 24/7 csapata sürgős megoldásokra.

A jelenlegi növekedés az egészséges élet terén, hozzá segitette a Froothie-t a saját Online üzletéhez. A nehézsége, hogy jó minőségű nyers organikus ételeket és “super-ételeket” találjunk, majd a megemelkedett ára ezeknek a termékeknek az oka azért, hogy a Froothie összefogott sokféle termelővel es ellátókkal, hogy eljutassák a legjobb nyers, organikus táplálóó ételeket egy fedél alá, a legalacsonyabb árakon. A hely, ahol mindent megtalál az egészséges táplálkozáshoz.A Kereskedelemben

A 'Froothie Ausztrália' célja, hogy segitse a kávézókat, juice bárokat és smoothie furgonokat, hogy növelhessák az eladásukat és bemutathassanak új és izgalmas egeszséges termékeket a menün.

Csapatjaink tapasztalata az új Juice bár létrehozásában, jól ismert franchise-al, felbecsülhetetlen tapasztalatot adott a Froothie-nak, hogy segithessen üzlet tulajdonosoknak létrehozni és növelni a smoothie-k értékesitését.

A Froothie sikere indulása óta óriási volt a kávézók körében, ahol sosem árúsitottak smoothie-t azelőtt, exponenciális értékesitést elérve és Juice bárok mintegy 5 hónap alatt megduplázták az eladásuk. Ezt a Froothie figyelem felkeltő reklám anyagaival érték el, eszméletlen finom és egészséges smoothie-kal, valamint A Froothie ismertsége növekedése által.

További információkért, ha kávézhoz kattints ide, ha Juice bárhoz ide

 

Copyright Athena Solutions Pty Ltd

contact info

  • Athena Solutions Pty Ltd – Froothie (NL)
   Unit 4, 173-181 Rooks Road
   Vermont VIC 3133
   Australia
  • VAT regisztrációs szám : NL 824103099B01
   Ügyfél szolgálat : [email protected]
   Telefonszám : -

 

INSTAGRAM